ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΕΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ ΒΙΔΩΤΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΕΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ ΒΙΔΩΤΩΝ

55,00€
Κωδικός Προϊόντος: SATOVOU
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Προβολές 2231 Φορές

Περιγραφή προϊόντος

Ένα χειροκίνητο σύστημα για την αφαίρεσης του αέρα, υπεύθυνου για τις αλλοιώσεις σε υγρά τρόφιμα και ειδικότερα σε κρασί, λάδι, ξύδι, νερό, μέλι, χυμούς και αποστάγματα, από τα βιδωτά ανοξείδωτα δοχεία.

Για ένα φυσικό νόμο, ένα υγρό που περιέχεται σε ένα ερμητικά κλεισμένο δοχείο, έχει δυσκολία στο να διαρρεύσει από οποιαδήποτε βρύση, χωρίς την εισαγωγή αέρα, τότε η εισαγωγή του αέρα, καθιστάτε αναγκαία για την εκροή του υγρού, αλλά την ίδια στιγμή, είναι υπεύθυνη για τις αλλοιώσεις των υγρών τροφίμων.

Επιτρέπει σε κάθε διαρροή του υγρού, την είσοδο του αέρα, και όταν περατωθεί η άντληση, χρησιμεύει για την πλήρη αναρρόφηση του αέρα από το δοχείο έχοντας υπό έλεγχο τον μετρητή κενού, που περιλαμβάνεται στο σετ.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

- ξεβιδώστε την μικρή βαλβίδα που βρίσκεται στο καπάκι του ανοξείδωτου δοχείου και βιδώστε την στην αντίστοιχη υποδοχή του πείρου.

- βιδώστε τον πείρο του κιτ εφοδιασμένο με μανόμετρο και αντλία, επάνω στο καπάκι του δοχείου, στην θέση της μικρής βαλβίδας που ξεβιδώσατε προηγουμένως.
trompa out

- μετά από κάθε διαρροή υγρού, χρησιμοποιήστε την αντλία εκκένωσης μεχρι ότου η βελόνα του μετρητή πίεσης, δεν υποδεικνύει - 0,4 bar.

- όταν θέλετε να διαρρεύσει το υγρό από το δοχείο σε κατάσταση κενού αέρος, είναι απαραίτητο να ξεβιδώσετε ελαφρώς την μικρή βαλβίδα, που έχετε βιδώσει επί του πείρου, επιτρέποντας έτσι την είσοδο του αέρα, μόλις τελειώσετε, είναι απαραίτητο να βιδωθεί σφιχτά εκ νέου και να ξεκινήσετε την διαδικασία εκκένωσης του αέρα δια μέσου της αντλίας, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Όταν παραγγείλετε από το agrotikilouka.com, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα σταλθούν στο e-mail οι πληροφορίες παρακολούθησης για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που προτιμάτε.

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την παραλαβή της παραγγελίας σας εμφανίζεται παρακάτω:

Ο συνολικός χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τη στιγμή της παραγγελίας σας έως ότου παραδοθεί σε εσάς. Ο συνολικός χρόνος παράδοσης αναλύεται σε χρόνο επεξεργασίας και χρόνο αποστολής.

Χρόνος επεξεργασίας: Ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία του αντικειμένου σας για αποστολή από την αποθήκη μας. Αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία των αντικειμένων σας, την εκτέλεση ελέγχων ποιότητας και τη συσκευασία για αποστολή.

Χρόνος αποστολής: Ο χρόνος που απαιτείται για το αντικείμενο σας να σταλθεί από την αποθήκη μας στον προορισμό σας.

Επιπλέον, ο χρόνος διέλευσης εξαρτάται από το πού βρίσκεστε και από πού προέρχεται το πακέτο σας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Θα λύσουμε το πρόβλημά σας το συντομότερο δυνατό.